Talls i afectacions als carrers adjacents a l’Estadi Nacional pel partit contra Anglaterra

El departament de Mobilitat ha explicat que les hores en que es concentrarà la major problemàtica amb el trànsit serà entre les 16:00 h i les 00:00h

Afectacions de mobilitat per a dissabte 9 d'octubre
Afectacions de mobilitat per a dissabte 9 d'octubre

El partit contra la selecció anglesa portarà fortes afectacions al carrers adjacents a l’Estadi Nacional. El departament de Mobilitat ha advertit, a través de les seves xarxes socials, que els talls i els desviaments se concentraran entre les 16:00 h i les 00:00h de demà, 9 d’octubre.

Segons s’ha indicat, es tallarà el carril lent de baixada entre la rotonda de la Comella i la de les Costes. D’aquesta manera, els vehicles que circulin en sentit sud, ho hauran de fer pel carril central. També es tancarà el carrer baixada del Molí, entre el Prada Motxila i la rotonda de Tobira.

Així mateix, el carrer Baixada del Molí també es tancarà pel tram de davant de la Batllia, entre el Mercè Bonell i Bertran i la rotonda de la Comella. D’altra banda, el trànsit d’entrada a Andorra la Vella es desviarà pel carrer de la Grau, i el de sortida pel Mercè Bonell i Bertran.

 

Comentaris

Trending