Retencions de trànsit per sortir del país en direcció a Espanya

Al llarg del matí també s’ha registrat circulació intensa per entrar al Principat des de Catalunya i a les travesses de Sant Julià i de Canillo

Cues a la general 1 prop de la frontera amb Espanya.
Cues a la general 1 prop de la frontera amb Espanya. MOBILITAT

Qui aquest dissabte hagi de sortir a la xarxa viària, i sempre en funció de les zones per les quals hagi de transitar, haurà de prendre certa paciència. A partir de les onze del matí, la circulació ha començat a ser intensa en diferents punts. Especialment, a l’entrada i la sortida del país per la frontera espanyola. Les complicacions, però, també es viuen a l’hora de travessar Sant Julià i Canillo.

Les principals dificultats s’estan vivint a la general 1, en els dos sentits de la marxa. Hi ha trànsit dens pels vehicles que volen entrar al país però, sobretot, pels que volen sortir. Segurament, en gran part propiciat per aquells que aprofitaran el pont de la Mare de Déu d’Agost. Hi ha al voltant d’1,5 quilòmetres de retenció per marxar per la duana del riu Runer.

A banda, també hi ha circulació intensa a l’hora de travessar Sant Julià. Un altre punt que ha patit dificultats al llarg del matí ha estat el centre de Canillo, en tots dos sentits de la marxa.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending