Retencions de trànsit per entrar tant des d’Espanya com des de França

Mobilitat xifra finalment en 77.900 els vehicles que han arribat al país durant el pont de la Mare de Déu d’Agost

Cues a l'entrada nord de Canillo.
Cues a l'entrada nord de Canillo.

El pont de la Mare de Déu d’Agost s’ha acabat, però encara hi ha molta gent que segueix de vacances. I que ho aprofiten per venir a Andorra. Això es nota a la xarxa viària. Aquest dimecres al matí, s’estan registrant cues d’entrada pel riu Runer, tant abans de travessar el punt duaner com a Sant Julià de Lòria. Pel que fa al pont, la dada final d’arribada de vehicles s’enfila fins a 77.900.

El principal punt de complicació es troba actualment al darrer tram de l’N-145. Just abans de les instal·lacions frontereres. Hi ha poc més d’un quilòmetre de retencions, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. La situació es repeteix a l’altre punt fronterer. Per travessar el Baladrà també hi ha retencions i el trànsit continua sent dens fins al Pas de la Casa.

Posteriorment, també cal una mica de paciència per travessar Sant Julià i Canillo. En aquest darrer cas, en direcció sud. Una situació que, de fet, es va repetint els darrers dies.

Per tant, a Andorra continuen arribant visitants tot i la finalització del pont de la Mare de Déu d’Agost. Uns dies que han comptat amb una bona afluència de vehicles. Mobilitat ha acabat actualitzant les xifres: 77.900. D’aquests, 44,228 pel riu Runer i 33.672 pel Baladrà.

Etiquetes

Comentaris

Trending