Retencions tant d’entrada com de sortida del país per la frontera del riu Runer

Des d’abans del migdia que hi ha una intensitat notable de circulació al tomb del punt fronterer sense que, de moment, s’hagin acumulat grans cues

Una imatge del punt fronterer aquest migdia.
Una imatge del punt fronterer aquest migdia. mobilitat

El punt fronterer del riu Runer està experimentant una notable intensitat de trànsit sense que, de moment, hi hagin grans cues, però sí retencions que fan que la circulació en les proximitats de la frontera hispanoandorrana, tant d’entrada com de sortida del Principat, sigui més lenta del que seria habitual si no hi hagués l’afluència de vehicles que hi està havent.

Les acumulacions de vehicles, tant en els dos quilòmetres més properes a la frontera des del cantó andorrà com a l’N-145 pel que fa a la banda espanyola han començat a ser més notòries des de poc abans del punt del migdia. Amb tot, una vegada superada la zona fronterera es transita amb fluïdesa.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.