Les retencions d'entrada al Pas de la Casa superen els 6 km

Des de primera hora del matí d'aquest diumenge la circulació és molt complicada a partir de l'Ospitalet

Cua de vehicles per accedir aquest diumenge al Pas de la Casa,
Cua de vehicles per accedir aquest diumenge al Pas de la Casa, ANICIA DORIS

La frontera del Pas de la Casa està registrant aquest diumenge una important entrada de vehicles amb ella unes retencions que alguns moments del matí han superat els 6 km. El trànsit és molt dens des de Tarascon.  La sortida de vehicles per la frontera també registra molta circulació.

El que pels comerciants del Pas de la Casa pot ser l'inici d'una bona temporada d'estiu pels conductors ha estat gairebé un malson a causa de les llargues cues i de la intensa calor d'aquest diumenge. Aquest dissabte les retencions van tenir lloc a l'altra frontera, la del riu Runer amb molt trànsit des de la Seu d'Urgell i fins a l'entrada a la parròquia de Sanr Julià de Lòria. El fet de convertir l'avinguda Francesc Cairat en dos carrils en sentit Andorra la Vella ha envitat les retencions a l'interior del nucli urbà lauredià.

Després de les restriccions de mobilitat causades per la pandèmia i els nous rebrots, molts visitants han aprofitat aquest cap de setmana per anar a Andorra davant la possbilitat que hi hagi més mesures per frenar els contagis, que són especialment alts a la zona dels Pirineus Orientals i de l'Arieja,

 

Comentaris

Trending