Retencions d’entrada per la frontera del riu Runer i a Sant Julià

El trànsit és molt intens a la carretera N-145 des de la Seu d'Urgell i fins al control de les policies andorrana i espanyola

Comentaris

Retencions a l'entrada a Sant Julià en sentit nord aquest dilluns.
Retencions a l'entrada a Sant Julià en sentit nord aquest dilluns. B.N.

El trànsit és molt intens aquest dilluns, festivitat de Sant Esteve, d'entrada per la frontera del riu Runer a la carretera N-145 des de la Seu d'Urgell. La cua comença abans d'arribar a la Farga de Moles. Més endavant també hi ha trànsit dens fins a la rotonda de la borda Sabaté. Posteriorment i fins el migdia hi ha hagut cua per arribar a Sant Julià de Lòria.

El departament de Mobilitat informa per mitjà de les xarxes socials d'aquest trànsit amb retencions. De fet, el dissabte passat ja es va activar el dispositiu especial de trànsit de Nadal. S' ha obert  un carril entre el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia. Es posarà en àmbar intermitent el semàfor que hi ha abans de la plaça i un agent comunal donarà pas als vianants que vulguin travessar l'avinguda Francesc Cairat en aquell indret. Es preveu l'entrada de 182.000 vehicles.

Els dies més complicats seran entre Sant Esteve (dilluns) i el divendres 30. És el període de màxima afluència amb uns 17.000 vehicles diaris, tant per la frontera hispanoandorrana com per la frontera francoandorrana

Des del departament de Mobilitat també es recorda que hi pot haver molta afluència de vehicles als dominis esquiables d'entrada i de sortida, especialment en la baixada de pistes a partir de les cinc de la tarda.

WhatsApp Image 2022 12 26 at 11.24.18 (1)
Cua des de la Seu i abans de la frontera. // TONI SOLANELLES

 

Comentaris

Trending