Retencions a Encamp i la Massana per arribar a pistes

Les cues s’allarguen des d’abans de l’edifici del COEX i es tornen a repetir a la zona d’El Tarter, a causa de l’elevat nombre de persones que acudeixen a les estacions

Comentaris

Cua d'entrada a Encamp.
Cua d'entrada a Encamp.

El cap de setmana comença, com ja és gairebé habitual, amb retencions a les carreteres andorranes. En aquesta ocasió, però, no es tracta de cues d’entrada al país, sinó per arribar a pistes. Així, les principals aglomeracions es concentren a l’entrada d’Encamp i de la Massana, dues de les parròquies que compten amb telecabina per poder accedir a les estacions. També a El Tarter s’ha detectat una mica de complicació en sentit ascendent.

La principal problemàtica s’ha detectat a l’entrada d’Encamp. A la CG-2 la cua de vehicles que puja cap amunt s’allarga fins a tres quilòmetres. Arriba, aproximadament, des d’abans de l’edifici del COEX fins als peus del Funicamp, el telecabina per a accedir a pistes. A la banda de la Massana, tot i ser les retencions més habituals també s’allarguen almenys un quilòmetre. Pel que fa a El Tarter, la cua comença a l’Aldosa de la Massana, allargant-se també dos quilòmetres.

A l’entrada del país el trànsit també és dens, tot i que menys intens que a les parròquies. Els vehicles que volen entrar al país s’allarguen almenys durant un quilòmetre. De fet, han estat 4.550 el nombre de cotxes que ha accedit aquest matí per les dues fronteres, principalment per l’espanyola, on s’ha concentrat, com és habitual, el màxim volum de turistes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending