Retencions d’uns dos quilòmetres per accedir al país des d’Espanya aquest matí

Les cues s'han format cap a les onze, però han durat poca estona, mentre que a la frontera del Baladrà també hi havia trànsit dens de sortida

Comentaris

Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.
Imatge d'arxiu de retencions d'entrada per la frontera del riu Runer.

El trànsit s’ha intensificat aquest matí per entrar al país amb motiu del primer dels quatre festius de Setmana Santa. Cap a les onze del matí s’han format cues d’uns dos quilòmetres a la N-145 per accedir a la frontera del riu Runer, mentre que per sortir cap a França també hi ha hagut densitat de vehicles.

Així ho ha avisat l’Agència de Mobilitat. A partir de les onze, el nombre de cotxes que arribaven des de Catalunya ha anat creixent. Les cues han arribat a ser d’uns dos quilòmetres, els dos darrers abans d’arribar a la frontera del riu Runer. En bona part perquè el segon carril d’entrada a la duana estava tancat i s’ha obert més tard. A la Borda Sabater i al centre de Sant Julià en sentit nord també hi ha hagut petites complicacions. 

Paral·lelament, també hi ha hagut trànsit dens de sortida cap a França des de poc abans de les onze del matí. Cap a la una del migdia, Mobilitat informava que hi havia trànsit fluid a tota la xarxa vària del país.

Cal recordar que des del departament de Mobilitat es preveu que fins dilluns entrin uns 58.000 vehicles, dels quals 39.000 per la frontera hispanoandorrana i 19.000 per la del Baladrà.

Etiquetes

Comentaris

Trending