Retencions per accedir al Principat per la frontera espanyola

Les cues també s’estenen, de forma intermitent però continuada, fins a l’entrada de Sant Julià de Lòria

La càmera de Mobilitat que mostra la frontera hispanoandorrana.
La càmera de Mobilitat que mostra la frontera hispanoandorrana.

Les dificultats del trànsit durant el cap de setmana i, sobretot, durant el període de vacances, són més que evidents al Principat. Aquest matí de dissabte les retencions es comencen a produir per entrar al país a través de la frontera hispanoandorrana. El volum de vehicles que tracta d’accedir fa que les cues s’allarguen, de forma intermitent, fins a Sant Julià de Lòria.

Segons indica el departament de Mobilitat, el trànsit és dens a l’N145 d’entrada al Principat a través de la frontera hispanoandorrana. No es tracta d’un fet aïllat, sinó d’una constant que s’està donant gairebé tots els caps de setmana d’estiu. Les cues, que de moment no són força extenses, s’allarguen cap a l’interior del país fins a arribar, de forma intercalada, a l’entrada de Sant Julià de Lòria en sentit nord. A més, tot i que no de forma tan significativa, també hi ha certes retencions de sortida.

El volum d’entrada de vehicles al país ha estat important durant les primeres hores del matí. Mobilitat ha enregistrat fins a 4.054 turismes que han accedit en total, sumant la frontera hispanoandorrana i la francesa. Els més abundants, com és habitual, han estat els de procedència espanyola, amb un 44,2% i 1.791 vehicles. Així mateix, els veïns del nord no han quedat enrere, i han accedit a Andorra fins a 1.667 vehicles al llarg d’aquest dissabte.

Comentaris

Trending