Retenció en sentit sud de 6 km tot i els dos carrils oberts a la frontera hispanoandorrana

El trànsit és dens a les avingudes Tarragona i Salou en sentit sud i a l'entrada de Canillo des del Tarter

Cua aquest dimecres al migdia de sortida de Sant Julià de Lòria en sentit sud.
Cua aquest dimecres al migdia de sortida de Sant Julià de Lòria en sentit sud. B.N.

La circulació en aquest final de pont de la Puríssima està sent especialment complicada des d'Andorra la Vella i fins a la Farga de Moles. La retenció és notable, amb 6 km, tot i l'obertura de dos carrils a la frontera hispanoandorrana. Hi ha trànsit dens a les avingudes Tarragona i Salou i a l'entrada a Canillo des del Tarter.

El dia festiu i el final del pont de la Puríssima compliquen molt la circulació tan d'entrada, des de la Seu d'Urgell, però sobretot de sortida ja que molts conductors han avançat la tornada per la previsió de mal temps i, justament, per no trobar-se amb retencions. Des de primera hora del matí d'aquest dimecres hi ha molta retenció per travessar la parròquia de Sant Julià de Lòria i arribar a la frontera on hi ha dos carrils oberts, quan habitualment només n'hi ha un abans del control de documents per part de les policies andorrana i espanyola.

El trànsit també és força dens a les avingudes Tarragona i Salou, d'Andorra la Vella i a l'entrada de Canillo des de Soldeu. Hi ha retencions d'entrada a la N-145 i fins al control fronterer.

WhatsApp Image 2021 12 08 at 11.58.14
Retencions a l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià aquest dimecres.

 

 

Comentaris (6)

Trending