Restriccions de trànsit per l’enquitranament de l’avinguda d’Enclar

Els treballs, emmarcats en la reforma de la via, obligaran a tallar a partir d’aquest dimarts el carril de baixada en direcció a Sant Julià i els vehicles es desviaran cap a la general 1

Els cònsols d'Andorra la Vella visitant les obres de l'avinguda d'Enclar ara fa uns dies.
Els cònsols d'Andorra la Vella visitant les obres de l'avinguda d'Enclar ara fa uns dies.

Els treballs d’enquitranament de les obres a l’avinguda d’Enclar obligaran al comú d’Andorra la Vella a fer restriccions del trànsit a la via, entre la nova rambla de la Margineda i l’Espai Columba. Els talls afectaran el carril de baixada i s’iniciaran aquest dimarts. Els vehicles seran desviats cap a la carretera general 1.

L’obra de l’avinguda d’Enclar encara la recta final. Aquests dies, però, toca enquitranar el carrer i això provocarà que el trànsit hagi de ser modificat. Segons s’ha informat des del comú, es tallarà el carril de baixada en direcció Espanya.

Així doncs, a partir de dimarts 31 d’agost, els vehicles provinents d’Andorra la Vella en direcció a Sant Julià de Lòria, seran desviats a l’altura de l’Espai Columba, on podran dirigir-se o bé cap al sud a través de la carretera general 1 (es permetrà la incorporació a la zona de la caserna de Bombers), o bé retornar cap al centre per l’avinguda d’Enclar. En canvi, el trànsit en direcció a la capital no patirà cap alteració.

Comentaris

Trending