Queda aturada en pana dins el túnel dels Dos Valires i l’acaba envestint un camió

El tub en sentit la Massana està tancat al trànsit i la dona que conduïa el vehicle danyat es queixaria de malestar a l’esquena producte del cop

Comentaris

Una imatge dels cons que impedeixen el pas cap al túnel.
Una imatge dels cons que impedeixen el pas cap al túnel. MOBILITAT

El tub del túnel dels Dos Valires en sentit la Massana està tancat al trànsit des de fa pràcticament una hora després que un camió hagi envestit un vehicle que hi havia aturat a l’interior de la galeria. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, el turisme danyat pel cop havia quedat calat per una avaria.

De cop i volta, aproximadament deu minuts després de la 1 del migdia, un camió ha accedit al túnel i ha acabat envestint el cotxe que estava en pana. Malgrat que la col·lisió no hauria estat molt greu, sí que seria suficient perquè la conductora del turisme, que prèviament havia alertat de la situació en què es trobava, es queixi de dolor a l’esquena.

A falta de la respectiva valoració mèdica, no es preveu que pateixi de lesions de rellevància però sí suficient per generar un malestar notable. Els responsables del manteniment de túnels estan treballant per retirar els vehicles, netejar el tub i tornar-lo a deixar operatiu.

Comentaris

Trending