El pont de la Mare de Déu d’Agost supera les previsions i tanca amb l’entrada d’uns 76.000 vehicles

Més de 42.000 han accedit per la frontera hispanoandorrana i 33.300 per la del Baladrà, sent aquest dimarts un dia tranquil a les carreteres del país

Una imatge de retencions per accedir al país per la frontera del Riu Runer
Una imatge de retencions per accedir al país per la frontera del Riu Runer

El pont de la Mare de Déu d’Agost es tancarà amb l’entrada d’uns 76.000 vehicles, superant les previsions que havia fet Mobilitat, que erren d’uns 70.000. Fins a les 19 hores havien entrat al país 75.700 vehicles i més de la meitat ho havien fet per la frontera hispanoandorrana. Aquest dimarts, darrer dia ha estat tranquil a les carreteres del país i no s’han registrat complicacions.

Per a molts han estat quatre dies de festa, tot i que ahir era laborable. La setmana del 15 d’agost acostuma a ser la més forta a nivell turístic. Si fem cas a l’entrada de vehicles en els darrers quatre dies, la valoració hauria de ser molt positiva. Fins dijous no es tindran les dades d’ocupació de la Unió Hotelera.

El que sí que ja tenim són les dades de Mobilitat. Fins a les 19 hores d’aquest dimarts havien accedit al país 75.700 vehicles, dels quals 42.400 per la frontera hispanoandorrana i 33.300 per la francoandorrana. Tot i que avui es podria preveure un dia amb retencions d’entrada al matí i de sortida a la tarda, la realitat és que ha estat un dia tranquil a la xarxa viària del país.

Tot i que des de Mobilitat no s’han facilitat quins han estat els dies amb més afluència, es podria dir que ja el divendres, però sobretot dissabte, diumenge i ahir es van registrar retencions, que en el cas de la frontera del Baladrà van arribar als tres quilòmetres per accedir a França.

Comentaris (2)

Trending