Obert un pas alternatiu a la carretera d'Aixirivall

Estarà en funcionament de les sis del matí a les onze de la nit, regulat per un semàfor, i limitat als vehicles lleugers

El pas alternatiu que s'obre aquest dilluns.
El pas alternatiu que s'obre aquest dilluns. Comú de Sant Julià de Lòria

La carretera d'Aixirivall compta amb un pas alternatiu. La decisió s'ha pres després d'una reunió aquest dilluns al matí i de constatar que les darreres pluges no han tingut afectació en l'esllavissada que es va produir a la part alta del vial. El tall obligava els veïns a fer un tomb d'uns 20 quilòmetres.

El pas alternatiu estarà obert als vehicles lleugers i funcionarà des de les 6 del matí a les 11 de la nit. La circulació es regularà amb un semàfor. Ha entrat en funcionament aquest mateix dilluns i estarà operatiu fins que es puguin fer les obres corresponents que es duran a terme pel procediment d'urgència. Cal recordar que la carretera secundària és de titularitat comunal però el seu manteniment depèn del Govern. El consell de ministres ja va aprovar dimecres passat a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la declaració de modalitat d’emergència per a la contractació dels treballs per restablir el trànsit. Aquesta modalitat permet l’execució directa i immediata d’obres, estudis, projectes i serveis per tal d’accelerar treballs que es consideren essencials.

Vehicles estacionats en les immediacions del tram afectat.

Relacionat

Cotxe a banda i banda del tall (a Aixirivall) per evitar una volta de 20 minuts

Paral·lelament, es continuarà fent el seguiment tècnic de la zona on el passat 1 de juny es va haver de tallar el pas de vehicles per l’aparició d’unes esquerdes al punt quilomètric PK 2,8 i per una posterior esllavissada de terra que va afectar l’antiga carretera de La Peguera.

 

Comentaris

Trending