Cotxe a banda i banda del tall (a Aixirivall) per evitar una volta de 20 minuts

Els residents que poden de les urbanitzacions afectades per l’esfondrament estacionen un vehicle a cada costat del lloc afectat per estalviar-se haver d’anar per la ruta alternativa

Vehicles estacionats en les immediacions del tram afectat.
Vehicles estacionats en les immediacions del tram afectat.

Els residents en les urbanitzacions lauredianes afectades pel tall de carretera a Aixirivall, sempre que tenen dos vehicles (o més) i poden, han trobat la solució per poder-se estalviar la ruta alternativa mentre no es disposi el pas alternatiu. Un cotxe estacionat a cada banda del lloc de l’esfondrament, a la mateixa calçada, i fer els pocs metres realment afectats per l’esllavissada a peu. Aquesta és la fórmula, segons que s’ha pogut veure els darrers dies.

I és que l’alternativa suposa haver de fer un tomb d’uns 20 minuts que totes aquelles persones, aquells veïns de la zona que poden, miren d’evitar. És clar. En principi, el comú pensava tenir una solució millor que l’actualment operativa, l’oficial, s’entén, aquest dilluns. Però s’haurà de tornar a mirar la situació. Les fortes tempestes de les darreres hores no ajuden a estabilitzar el terreny. Ben al contrari. I s’ha d’avaluar bé tot plegat per evitar ensurts.

cotxes
 

Mentrestant, amb cotxe a banda i banda i uns pocs metres fets a peu, aquells que poden salven l’obstacle. I saben un temps i una volta que no ve gens de gust haver de fer. De fet, els veïns d’Aixirivall i de les urbanitzacions en concret encara més són els primers indignats amb la situació atès que ja feia temps que advertien de la situació. De la deixadesa i el deficient manteniment de la via. De fet, algunes de les fractures ja havien començat a sorgir i eren visibles des de fa temps.

El tram afectat per la baixada del talús a Aixirivall.

Relacionat

La carretera d'Aixirivall es mantindrà tancada fins dilluns per prevenció

Comentaris

Trending