Obert l’accés amb França després que s’hagin fet baixar diverses allaus

Es recomana precaució per les fortes ràfegues de vent en un dia amb temperatures que baixen a major part del Principat fins als menys 10

Comentaris

Una màquina llevaneus treballant a la RN22.
Una màquina llevaneus treballant a la RN22. L'INDÉPENDANT/CORRESPONDANT

Les autoritats franceses han anunciat la reobertura de la carretera entre l'Ospitalet i el Pas de la Casa que estava tancada des d'aquest dissabte al vespre. La neu, el gel i les fortes ventades havien obligat al seu tancament. S'han fet tirs per fer baixar diversos allaus. Es recomana circular amb precaució a causa de les fortes ventades en un dia marcat per les baixes temperatures que a gran part d'Andorra estan a -10.

La circulació a la RN 22 i també a la RN320 s'ha obert a un quart de deu d'aquest diumenge però els responsables de la seva explotació i conservació ja han anunciat que es podria tornar a tancar si mai hi ha perill que baixi una allau o que les condicions meteorològiques empitjorin.

La CG3 a la Cortinada aquest dissabte a la tarda.

Relacionat

França tanca la carretera d’accés a Andorra per la neu

El departament de Mobilitat, per la seva part, ha anunciat que s'ha obert la circulació al Port d'Envalira i que hi ha fase groga a la  CG2 - Aldosa de Canillo, CG3 - Sornàs i CG4/5 - Erts. L'estació d'Ordino Arcalís ha pogut obrir.

Comentaris

Trending