França tanca la carretera d’accés a Andorra per la neu

(AMB VÍDEO) La nevada d'aquest dissabte ha fet activat la fase groga a partir d'Escaldes-Engordany per la CG2 i la CG3 i s'han tallat la carretera a Arcalís i Envalira

Comentaris

Nevada Pas de la Casa 21/01/2023

La situació a la xarxa viària andorrana ha anat empitjorant durant aquest dissabte a causa de la nevada, la més important d'aquest hivern. El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga a partir d’Escaldes-Engordany per la CG2 (Encamp) i la CG3 (la Massana). També s'ha tallat l’accés des de França. Poc a poc, la neu ha anat pujat de cota però s'ha enfortit el torb que dificulta el trànsit a la zona nord.

El torb ha bufat molt fort fins el punt que en alguns moments ha obligat els cotxes a aturar-se per manca de visibilitat. Pel que fa a l'accés des de França, les autoritats d'aquell país preveuen la seva obertura per aquest diumenge al matí sempre i quan no empitjorin les condicions meteorològiques. En el tram entre la duana del Baladrà i l'Ospitalet hi ha neu i gel i hi bufa el torb.

La carretera al seu pas per Sornàs aquest dissabte al matí.

Relacionat

Fase negra per la neu a Envalira, accés gratuït al túnel i tancament d’Ordino Arcalís

 Al Port d’Envalira i l’accés a Arcalís s’ha decretat fase negra s'ha tallat la carretera. El mal temps, i especialment el vent, han provocat el tancament d'alguns remuntadors a les estacions aquest dissabte i Ordino-Arcalís no ha obert. La previsió indica que aquest diumenge al matí continuarà bufant el vent tot i que no hi haurà nevades. Les temperatures mínimes seran de -4 graus a Andorra la Vella, de -8 a 1.500 metres i de -16 al Pas de la Casa. Les temperatures màximes seran d’1 grau a Andorra la Vella, de -4 a 1.500 metres i de -12 al Pas de la Casa. Al matí farà sol però a la tarda poden tornar les precipitacions.

eecef692 129d 4481 974f d048752fb77e
El carrer Sant Jordi del Pas de la Casa aquest dissabte.
 
651b5180 3438 4233 9ce5 da23d147324c
La CG3 aquest dissabte a la tarda a la Cortinada

 

Una màquina llevaneus treballant a la RN22.

Relacionat

Obert l’accés amb França després que s’hagin fet baixar diverses allaus

Comentaris (7)

Trending