Nous horaris de les línies L2, L4, L5 i L6 des d'aquest dilluns

La reobertura de nous sectors d'activitat augmenta les freqüències a les valls d'Orient i del Nord

parada margineda
parada margineda bus.ad

Les línies L2, L4, L5 i L6 tenen nous horaris a partir d'aquest dilluns. La modificació coincideix amb una nova fase de la desescalda que obre nous sectors d'activitat com les professions sanitàries, les consultes veterinàries, perruqueries, barberies i centres d'estètica, activitats d'edició i gràfiques, agències de publicitat i d'intermediació de personal, entre d'altres. El Bus Exprés i la L1 mantenen els horaris.

Aquestes dues línies continuen amb una freqüència d'una i de mitja hora respectivament. La L2 i la L4 (Vall d'Orient) tindran la primera sortida de l'Estació Nacional d'Autobusos els dies feiners a les 6:20 h i els dissabtes i festius a les 7:20 h. El primer servei d'Encamp sortirà a les 6:30 h i des del Pas de la Casa a les 7:20 h els dies feiners. Els dissabtes i festius l'horari serà a les 6:30 h i a les 8;20 h respectivament.

Les línies 5 i 6 (Vall del Nord) tindran la primera sortida els dies feiners a la Massana i Arinsal a les 7:20 des de l'Estacion Nacional d'Autobusos d'Andorra la Vella i a les 8 en direcció Ordino. La primera sortida cap a Andorra la Vella serà a les 7:30 h d'Arisal i d'Ordino. Els dissabtes i festius el primer bus d'Andorra la Vella sortirà a les 7:30 h (La Massana i Arinsal) i a les 8 h (Ordino). Des d'Arinsal i Ordino sortiran a les 8:15 h i 7:30. Tots els horaris es poden consultar aquí.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending