El nou vial d’Encamp ‘centralitza’ els principals maldecaps producte de les patinades per la neu

(AMB VÍDEOS) La nevada ha sorprès els conductors i ha causat nombrosos problemes a la xarxa viària i diverses col·lisions que, sortosament, no han passat de danys materials

Accident d'un bus al vial d'Encamp.
Accident d'un bus al vial d'Encamp.

La nevada que ha pres per primer cop aquesta temporada a totes les cotes del país i que ha començat a caure amb relativa força i intensitat vers les 2 de les tarda ha sorprès a molts conductors, que no preveien que avui hi hagués d’haver precipitacions nivals a les cotes inferiors, i això ha fet que la circulació s’hagi vist alentida a bona part de la xarxa viària tant per petites relliscades com per alguna col·lisió poc o molt rellevant en diversos punts del Principat. El vial d’Encamp ha estat un dels principals punts negres.

En aquell indret, els vehicles rellisquen sobre manera i hi ha hagut diversos ensurts. Fins i tot un autocar ha patit una petita col·lisió en relliscar i picar contra la barana protectora de la voravia, sofrint danys materials. De fet, tots els xocs o sortides de via que hi ha hagut han estat essencialment de danys materials.

La companyia del bus, Autocars Nadal, ha emès un comunicat per deixar constància que el vehicle anava equipat i que ha estat producte de la fatalitat que hi hagi hagut l'accident. En tot cas, s'ha celebrat que cap dels passatgers hagi pres mal i que només s'hagin hagut de lamentar danys materials.

Els equipaments han estat obligatoris a partir d’Escaldes com a mínim, encara que la nevada, per primera cop aquesta temporada, ha aconseguit prendre pràcticament a totes les cotes del país com s’ha dit. Tots els vehicles han de dur equipaments a l’abast però no sempre és el cas. I no només són vehicles estrangers els que no van equipats, aquesta tarda s’han vist relliscades de cotxes amb plaques andorranes.

 

Hi ha hagut diverses topades tant a la nova rotonda de la Borda Sabater, a Sant Julià, amb fins a quatre cotxes implicats, com en tres punts diferents de la CG-2 al seu pas per la parròquia d’Encamp. Tot plegat ha fet que el trànsit es mogués molt lentament, amb retencions puntuals en diversos trams viaris del país. O talls més o menys seriosos com el que hi ha hagut al creuament d’Aixirivall, a la carretera de la Rabassa, també a causa d’un accident.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending