La neu i el gel dificulten la circulació entre França i Andorra

La prefectura dels Pirineus Orientals informa que calen equipaments especials a la RN320 de la sortida del túnel de Puymorens a la Croisade

FitzyhBWQAEIKiH
FitzyhBWQAEIKiH

La prefectura dels Pirineus Orientals ha anunciat a través de les xarxes socials que calen equipaments especials a causa de la neu i el gel a la RN320 des de la sortida del túnel de Puymorens a la Croisade i des de La Tor de Querol a l'entrada del túnel.

 

Hi ha fase groga al Port d'Envalira, a l'accés a Arcalís i a França. Per altra banda, aquest dimarts al matí hi ha hagut un accident que ha provocat retencions en ambdós sentits de la marxa a les avingudes Tarragona i Salou. El sinistre ha involucrat només a una motocicleta SYM Symphony 125 SR amb matrícula andorrana a l'avinguda Salou, a l'alçada de l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila.

La conductora, de 35 anys, ha resultat ferida després d'estavellar-se amb el vehicle. Posteriorment, ha estat traslladada a l'hospital per valorar el seu estat de salut. També hi ha hagut circulació intensa d'entrada a la Massana en sentit sud.

El departament de Mobilitat recorda que des de l'1 de novembre i fins al 15 de maig és obligatori equipar el vehicle amb rodes de contacte o cadenes quan nevi. Preparar el vehicle i planificar els desplaçaments no només ajuda a prevenir accidents, també millora la fluïdesa del trànsit.

Comentaris (1)

Trending