La neteja de l’oli vessat per dos autocars provoca retencions al centre d’Andorra la Vella

Els agents comunals els han controlat al carrer Bonaventura Armengol de la capital i el trànsit està tallat al vial del Pobladó

Efectius dels bombers netejant la carretera.
Efectius dels bombers netejant la carretera. ALTAVEU MÈDIA

La neteja de l'oli vessat per dos autocars està provocant retencions de trànsit als accessos a Andorra la Vella i especialment a partir de la rotonda de la Margineda. Allà un agent comunal desvia els vehicles per la recta de la Margineda i malgrat els dos carrils, el trànsit és molt dens.

L’oli s’ha detectat poc abans de dos quarts de vuit del vespre i s’ha alertat de seguida als serveis d’emergència. Vist que podia suposar un risc important, especialment per a les motocicletes, s’ha decidit a tancar el carril afectat per poder-lo netejar. La restricció ha afectat el tram de pujada des de  bombers i fins a la Comella.

Justament, efectius del cos d’extinció han estat els encarregats de fer la neteja. Paral·lelament, s’ha comprovat que els causants de la fuita eren dos autocars. Agents del servei de circulació d’Andorra la Vella els han immobilitzat al carrer Bonaventura Armengol, a l'alçada de la Poste.

L’actuació dels bombers s’ha donat per acabada pels volts de dos quarts de nou. Des d’aquest moment, el trànsit ha anat recuperant la normalitat a poc a poc. En algunes zones del centre, com ara la recta de la Margineda o l’avinguda d’Enclar, s’han registrat moments de molta intensitat.

WhatsApp Image 2023 06 30 at 20.43.17
Cues de trànsit provocades pel tall del carril afectat per la fuita.

Comentaris (3)

Trending