Mobilització ciutadana per reclamar una línia de bus que uneixi Encamp i la Massana

Prop de dues-centes persones han signat ja una petició electrònica a través del portal change.org per tal que s’articuli “una combinació essencial”

Usuaris del transport públic demanen una línia entre la Massana i Encamp.
Usuaris del transport públic demanen una línia entre la Massana i Encamp.

Ciutadans que són usuaris del transport públic o que ho voldrien ser, s’estan mobilitzant, ara per ara a través de les xarxes socials, per tal de reclamar el que consideren una connexió “essencial” que el transport públic de viatgers hauria d’oferir. Per a un grup de ciutadans que busquen un suport tan ampli com es pugui, és de vital importància que s’estableixi una línia de bus entre Encamp i la Massana.

Alguns residents al Principat han activat una recollida de signatures electròniques a través del portal especialitzat en la matèria change.org. Sota un genèric ‘línia de transport Encamp-la Massana’ els promotors de la iniciativa recorden que si es volen reduir les emissions, si es vol incentivar el transport públic i es pretén un país amb bones i grans connexions, cal la “combinació essencial” entre Encamp i la Massana.

De fet, se seguiria la traça encetada pel túnel dels Dos Valires, que ja es va construir en considerar que era fonamental enllaçar les dues valls. Dirigida a diverses institucions en general i al ministeri de Medi Ambient en particular i també a les empreses del transport de viatgers del Principat, la petició ja ha recollit prop de dos-cents suports.

Comentaris (3)

Trending