Mobilitat preveu que dissabte entraran i sortiran 10.000 vehicles

També hi haurà molt trànsit a nivell intern, especialment a la parròquia de la Massana per la disputa de la Copa del Món de BTT

Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu.
Retencions de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana en una imatge d'arxiu. ALTAVEU

Mobilitat ha alertat per mitjà de les xarxes socia de la previsió d'una "gran acumulació de vehicles" a les fronteres entre divendres i dissabte amb motiu del període de vacances d'estiu. Així, la previsió per dissabte és que hi hagi una entrada i una sortida de 10.000 vehicles.

El dissabte serà un dia especialment complicat per l'entrada i sortida de vehicles per les dues fronteres però també a nivell intern per la disputa de la Copa del Món de BTT a la parròquia de la Massana. Mobilitat recomana consultar l'estat del trànsit abans d'iniciar el viatge i evitar els horaris de màxima afluència, establerts a la frontera amb Espanya entre les 10 i les 14 hores d'entrada, i entre les 17 i les 20 hores de sortida. A la frontera amb França, la previsió indica que les hores amb major trànsit seran entre les 8 i les 13 hores d'entrada, i entre les 15 i les 18 hores de sortida.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending