Mobilitat no preveu complicacions de trànsit per aquest cap de setmana llarg

No s'ha fet una previsió d'entrada de vehicles malgrat que a França estan de vacances

Retencions a la N-145 durant un cap de setmana.
Retencions a la N-145 durant un cap de setmana. ARXIU

Mobilitat no contempla un dispositiu especial de trànsit per aquests tres dies festius i tampoc ha fet una previsió d'entrada de vehicles ja que no espera complicacions malgrat que serà un cap de setmana llarg i fort pel que fa al trànsit. Cal recordar que a França fan vacances.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit calcula que uns 485.000 vehicles sortiran a partir d’aquesta tarda de l’àrea metropolitana de Barcelona. És una xifra molt semblant a la del 2019, abans de les restriccions de mobilitat per la pandèmia. A més, per al dilluns, 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, Trànsit calcula que entre les 12.00 i les 00.00 hores tornaran cap a la primera corona metropolitana de Barcelona uns 265.000 vehicles.

Davant d’aquesta situació, Trànsit ha demanat que durant el cap de setmana, i especialment dilluns que ve, es planifiquin els trajectes i que s’eviti en la mesura del possible circular en la franja horària entre les 17.00 i les 21.00 hores del dilluns, en què es preveu una xifra més elevada de desplaçaments.

Es tracta de la primera operació de Trànsit d’aquesta tardor, un cop superades les restriccions de la pandèmia, en què es preveu que les vies amb més mobilitat seran les que van cap a destinacions de muntanya i cap a Andorra. Hi haurà un dispositiu especial dels Mossos a la N-145 a la Seu d'Urgell.

 

Comentaris (1)

Trending