Més de set quilòmetres de retencions per sortir del país

La cua de vehicles que volen creuar cap a Espanya arriba des de la duana de Farga de Moles fins a la rotonda de Fontaneda i avança a molt poca velocitat

Cua de vehicles a Sant Julià de Lòria.
Cua de vehicles a Sant Julià de Lòria.

Mentre que dissabte les cues es van generar per a arribar fins a pistes, la tònica habitual dels diumenges al vespre és que es produeixin per sortir del país, principalment per la frontera hispanoandorrana. La retenció s’allarga més de set quilòmetres des de la duana de Farga de Moles fins a la rotonda de Fontaneda i avança a molt poca velocitat.

Gairebé tots els turistes i visitants que han acudit durant el cap de setmana a Andorra decideixen marxar del país al mateix temps. Per tant, els vespres del diumenge són habitualment complicats a la frontera. Al llarg del dia s’han detectat retencions a diferents punts del país, però les cues s’allarguen ara 7,9 quilòmetres. Des de la duana fins a gairebé al centre de Sant Julià de Lòria.

La densitat de sortida a les dues fronteres ha estat elevada des de les 12:00 h, sobretot pel que fa a vehicles espanyols. Han estat, concretament, 8.554 els cotxes que han creuat per a passar cap al país veí, mentre que únicament han accedit a Andorra 4.733 vehicles al llarg d’aquest diumenge.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending