El mal temps i els vehicles no equipats col·lapsen l’RN-20 entre l’Ospitalet i el Pas

La meteorologia també provoca afectacions a la xarxa viària interna, amb la fase groga -equipaments obligatoris- activada a la CG-2 des de Canillo i a la CG-3 des del Serrat

https://www.youtube.com/watch?v=nA_w1PpzGfg

El mal temps està dificultant el trànsit tant a un tram important de la xarxa viària del país com per aquells vehicles que hi volen accedir o marxar per l’RN-20. Els equipaments especials ja són obligatoris i això està generant problemes especialment a la via francesa, on hi ha vehicles que no els porten i estan col·lapsant la carretera. A l’interior del país, la fase groga està activada ja des de Canillo.

Tal com s’esperava, la meteorologia s’ha complicat de forma important a partir del migdia, especialment a les cotes altes. El vent i també l’arribada de precipitacions que, pel fred, són de neu, estan tenint afectacions a la xarxa viària interna i, especialment, als accessos des de França.

Ara mateix, els problemes principals es concentren a l’RN-20. Des de fa estona és obligatori circular amb cadenes o equipaments especials, però no tots els vehicles els porten. I això està generant un bloqueig que gairebé afecta tota la via des del Pas fins a l’Ospitalet.

Ja a l’interior del país, la carretera més perjudicada per la meteorologia és la general 2. Mobilitat ha activat la fase groga, que segons ha anat avançant la tarda ha anat baixant de cota. Actualment, ja cal circular equipat un cop es travessa Canillo. L’altra via amb restriccions és la general 3, a partir del Serrat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending