Fins a set quilòmetres de cues per accedir al país per l’N-145

Ja al Principat, hi ha retencions per travessar la zona de la Portalada i el trànsit és dens a Sant Julià de Lòria

Comentaris

Retencions abans d'arribar a la zona de la Portalada.
Retencions abans d'arribar a la zona de la Portalada. MOBILITAT

Tal com s’esperava, l’accés al país des d’Espanya està sent complicat aquest matí. Des de les onze del matí, l’N-145 ha començat a registrar acumulacions de vehicles que volen arribar al Principat. De moment, i segons ha informat l’Agència de Mobilitat, hi ha fins a set quilòmetres de circulació amb retencions, a banda de problemes a la CG-1 a la zona de la Portalada.

El pont del Pilar, amb l’opció de fins a quatre dies festius al país veí del sud fet que es combina amb una considerable millora de la situació sanitària, feia preveure que Andorra seria el destí de molts visitants. De fet, les estimacions fetes des de Mobilitat arribaven a prop de 50.000 vehicles. Per ara, el que està clar és que el volum de cotxes que volen arribar al Principat és força important.

Els problemes han començat a l’N-145 pels volts de les onze del matí. Poc abans de les dotze, les retencions arribaven a ser de fins a set quilòmetres. A banda, també s’estan registrant dificultats en travessar la zona de la Portalada on, cal recordar, la carretera passa de dos a un carril. El trànsit també és dens més endavant, a l’hora de passar per Sant Julià.

Segons les dades facilitades per la mateixa agència de Mobilitat, fins a les dotze del matí havien entrat al país més de 5.200 vehicles. D’aquests, 2.500 eren espanyol i 2.300 francesos.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending