L’Escola andorrana demana als alumnes que usin el transport públic per arribar a la Margineda

La petició feta per la direcció de batxillerat, en què es deixa clar que no es pot garantir aparcament a la zona ni es fa responsable de cap eventual sanció, està generant malestar entre els escolars acostumats a anar a escola en moto

Una imatge de l'Escola andorrana de batxillerat, a la Margineda.
Una imatge de l'Escola andorrana de batxillerat, a la Margineda. ARXIU

La direcció de l’Escola andorrana de batxillerat demana als alumnes que usin el transport públic per arribar al centre de la Margineda. En un comunicat, es deixa clar que l’accés al recinte educatiu esmentat és complicat i s’assegura que el centre no pot garantir l’aparcament a la zona ni menys encara es pot fer responsable d’eventuals sancions que s’imposin pel mal estacionament dels vehicles.

La petició la fa l’escola en qüestió, sense que hi tingui res a veure el comú d’Andorra la Vella tal i com per error havia informat l’Altaveu. La demanda-recomanació està generant un notable malestar en part de l’alumnat de batxillerat. Molts dels estudiants de la Margineda estan acostumats a accedir al centre en moto. També alguns pares consideren la recomanació una mena d’advertència que no fa cap gràcia.

Sia com vulgui, en la missiva tramesa fa pocs dies es recorda que l’accés a l’escola “és complicat i no tenim espai d’aparcament per a motocicletes i/o vehicles”. I hi afegeix que “en el marc de l’estratègia de lluita contra el canvi climàtic i de foment de l’ús del transport públic, “el Govern d’Andorra ha apostat clarament per aquest mitjà de transport amb la posada en marxa del nou Carnet Jove gratuït”.

Per tot plegat, i des de l’escola de batxillerat, “ens sumem  a aquesta iniciativa i demanem a l’alumnat d’utilitzar el transport públic”. I conclou que “no podem garantir places d’aparcament, ni ens fem responsables de possibles sancions per als vehicles mal aparcats”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending