Es recupera la normalitat del trànsit en l’accés nord al túnel de la Tàpia

Les obres per desdoblar la carretera ja han finalitzat i els vehicles ja poden tornar a arribar al centre del poble per l’antiga general 1

Imatge compartida per Mobilitat amb els canvis un cop finalitzades les obres.
Imatge compartida per Mobilitat amb els canvis un cop finalitzades les obres. Mobilitat

Les obres de desdoblament dels accessos nord al túnel de la Tàpia ja han finalitzat. D’aquesta forma, també acaben les afectacions al trànsit que han hagut de patir els veïns d’aquesta part de Sant Julià. La represa de la circulació, però, es fa amb alguns canvis, principalment pel que fa a l’antic pas inferior, que ja només servirà pels residents a la zona i per arribar a la benzinera.

Així ho ha informat l’Agència de Mobilitat a través de les xarxes socials. Les obres dels darrers mesos han permès desdoblar l’accés nord al túnel de la Tàpia, però durant aquest temps l’accés a Sant Julià per l’antiga carretera havia quedat tallat. Ara, es recupera la normalitat.

L'entrada a Sant Julià s'haurà de fer pel túnel.

Relacionat

El desdoblament del accés nord al túnel de la Tàpia provocarà talls de trànsit

Així, els vehicles que circulin des d’Andorra la Vella, recuperen les dues opcions per arribar al centre del poble: el mateix túnel i l’antiga carretera. Els canvis més importants afecten el trànsit en sentit nord.

Per altra banda, els vehicles que pugin des de Sant Julià cap a la rotonda d’Aixovall hauran d’emprar el viaducte. El pas inferior existent fins ara ha quedat eliminat. Només es podrà fer servir per part dels veïns i per aquells conductors que vulguin accedir a la benzinera de la zona.

Josep Majoral durant la reunió informativa d'aquest dimecres, la quarta del mandat.

Relacionat

Majoral explica als veïns del túnel de la Tàpia que les obres duraran dos mesos i demana paciència

D’aquesta forma, es recupera la normalitat a la zona després de diverses setmanes d’obres. Les restriccions de trànsit van provocar, al febrer, neguit entre els veïns de la zona, especialment a les Arades i la Borda del Jaile. La situació va acabar forçant el comú a celebrar una reunió informativa per esvair les preocupacions.

Ex43lVPXIAkdgh4

 

Comentaris

Trending