Majoral explica als veïns del túnel de la Tàpia que les obres duraran dos mesos i demana paciència

Es restablirà el carril de baixada pel centre del poble després d'uns treballs que havien provocat el neguit, principalment, dels habitants de les Arades i de la Borda del Jaile

Comentaris

Josep Majoral durant la reunió informativa d'aquest dimecres, la quarta del mandat.
Josep Majoral durant la reunió informativa d'aquest dimecres, la quarta del mandat. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha explicat a una vintena de veïns de la zona més pròxima a l'entrada nord del túnel de la Tàpia que les obres s'allargaran dos mesos i que es restablirà el carril de baixada pel centre del poble. Els treballs de reconfiguració dels carrils havien provocat un cert neguit ja sigui per les retencions o per la marrada que han fer els habitants de zones com les de la Borda del Jaile o de les Arades.  La trobada s'ha sumat a les que ja es van fer amb els veïns de l’avinguda Francesc Cairat, d’Aixirivall o de Fontaneda.

Majoral, però, s'ha mostrat menys convençut a l'hora d'afirmar que el carril reversible servirà per acabar amb les retencions en sentit Sant Julià de Lòria que s'acostumaven a formar els diumenges a la tarda en un dia de temporada normal d'esquí. Durant les obres que efectua Govern,  l'accés al nucli urbà lauredià en sentit sud s’ha de fer a través del túnel de la Tàpia i de la plaça Laurèdia, a excepció dels autobusos i dels vehicles que vulguin anar a una benzinera.

En sentit contrari, és a dir, en direcció a Andorra la Vella, per sortir del nucli de Sant Julià de Lòria els vehicles hauran d’accedir al vial de sortida del túnel de la Tàpia, i el pas inferior queda tallat al trànsit. El Govern  va adjudicar de les obres per a l’habilitació i senyalització de dos carrils de circulació al viaducte de la CG-1 prop l’enllaç d’Aixovall. Els treballs d’eixamplament de creació d’un segon carril tenen un cost de 94.246  euros.

Les explicacions de Majoral han satisfet els assistents a la reunió als que ha demanat paciència "perquè són dos mesos". L'acte ha comptat amb la presència dels consellers de la majoria i de l'oposició. El cònsol ha recordat que la reunió s'emmarca en la política transparència de l'equip de govern.

 

Comentaris

Trending