El desdoblament del accés nord al túnel de la Tàpia provocarà talls de trànsit

Els treballs, que s'inicien aquest dimarts, modificaran la circulació d'entrada i de sortida al nucli urbà de Sant Julià de Lòria

Comentaris

L'entrada a Sant Julià s'haurà de fer pel túnel.
L'entrada a Sant Julià s'haurà de fer pel túnel. MOBILITAT

Aquest dimarts s'inicien les obres per al desdoblament dels accessos nord del túnel de la Tàpia a Sant Julià de Lòria que implicaran talls de carretera. L'accés al nucli urbà de la parròquia laurediana en sentit sud, s'haurà de fer a través del túnel i de la plaça Laurèdia, excepte els autobusos.

Per sortir del nucli urbà de Sant Julià de Lòria en sentit nord, els vehicles hauran d'accedir al vial de sortida de túnel de la Tàpia. El pas inferior quedarà tallat al trànsit. Ja s’han fet els desdoblaments de diferents trams: del pont de Fontaneda fins a la rotonda del riu d’Auvinyà i d’aquí fins passada la rotonda de la Riberola, l’eixample de la carretera a la zona de Tolse, inclosa l’habilitació d’espais per a vianants, i finalment, tota la remodelació de zona de la frontera, inclòs l’aixecament del nivell de la carretera per evitar el risc d’inundació. Una altre part del vial és el que va des del carrer Isidre Valls fins a la rotonda de Fontaneda.

Aquest dimarts també s'inicien les obres a l'avinguda d'Enclar, a Santa Coloma que provocaran canvis en la circulació a la zona.

EuQQtFTXMAE2e7D
La sortida de Sant Julià no es podrà fer pel pas inferior

 

Comentaris

Trending