L’entrada a Canillo torna a viure una nova jornada de retencions

Els problemes han començat cap a dos quarts de deu del matí, segons Mobilitat, i també hi ha hagut cues per entrar per la frontera amb França i densitat per sortir cap a Espanya

Retencions per entrar a Canillo
Retencions per entrar a Canillo

La segona quinzena d’agost amb el pont de la Mare de Déu d’Agost continua portant retencions en diversos punts al país. L’entrada a Canillo per CG2 en direcció sud ha començat a registrar des de mig matí. També hi ha retencions per entrar al país per la frontera francoandorrana i densitat per sortir en direcció a Espanya.

Els ciutadans i turistes que volien accedir a Canillo aquest matí han tornat a viure una nova jornada de retencions que han començat pels volts de dos quarts d’onze, segons informen des de Mobilitat. A hores d’ara semblaria que la circulació ha millorat.

A la CG4 també s’han format retencions a la zona del Prat del Colat a la Massana en direcció sud. Una situació que ha començat cap a tres quarts de dotze i ha durat una mitja.

Durant el matí també hi ha hagut retencions per accedir a Andorra per la frontera francoandorrana i a hores d’ara hi ha densitat per sortir cap a Espanya.

Comentaris (4)

Trending