Desconcert en el primer dia de sentit únic al carrer Sant Andreu d'Andorra la Vella

Molts conductors s'han trobat amb l'accés tallat i han hagut de girar cua, fet que ha provocat retencions i la queixa del comú escaldenc per no haver estat avisat de l'inici de la prova pilot

La zona on s'està fent la prova pilot.
La zona on s'està fent la prova pilot.

El primer dia del sentit únic al carrer Sant Andreu que va d'Andorra la Vella a Escaldes-Engordany per la zona de l'hospital ha agafat per sorpresa molts conductors tot i els anuncis que s'havien fet advertint del canvi. Així, molts vehicles que volien anar la capital han hagut de fer mitja volta i anar per l'avinguda Doctor Mitjavila, la qual cosa ha provocat algunes retencions.

La prova pilot per fer de sentit únic el vial que connecta els carrers Bisbe Príncep Iglesias i de la Creu Grossa amb l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha començat amb desconcert. Amb els canvis, els vehicles podren anar pel carrer Sant Andreu en direcció al centre sanitari però, en canvi, estarà prohibit circular-hi a la inversa, és a dir, en direcció a Andorra la Vella

La prova pilot es pren com a mesura de pacificació del trànsit als carrers Príncep Iglesias i Creu Grossa, un carrer residencial que, darrerament, ha esdevingut una via amb "una elevada afluència de vehicles que circulen a alta velocitat", constata la corporació comunal. L'acció, a més, es complementa amb la construcció, ara fa uns dies, d'un pas de vianants amb elevació, adaptat a una accessibilitat universal al carrer de la Creu Grossa, número 3.

Des del comú d'Escaldes-Engordany s'han queixat perquè no havien estat advertits de l'inici de la prova i consideren que és una decisió que els afecta.

 

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending