Cues de trànsit entre Canillo i Tarter per les obres a la CG-2

Al llarg del matí s’estan registrant retencions de consideració, especialment a la zona on un semàfor regula un tram on només hi ha un carril de circulació

Les cues estan sent importants per travessar la parròquia de Canillo.
Les cues estan sent importants per travessar la parròquia de Canillo.

El pont de Tots Sants està portant una afluència turística important. I això es deixa sentir a la xarxa viària. Sobretot a la de Canillo. El tram de la carretera general 2 entre el poble i el Tarter està patint retencions de consideració al llarg del matí. També hi ha densitat a l’N-145 per accedir al Principat des de Catalunya.

El punt més complicat, però, torna a ser la vall d’Orient i Canillo. Com ja va succeir a l’estiu, les obres que hi ha a la carretera i, sobretot, el fet que un tram de la via està regulada amb semàfor, està dificultant el trànsit. Les cues estan sent importants en tots dos sentits de la marxa.

La situació ha tornat a generar enuig entre alguns conductors. Lamenten que, més enllà de les molèsties patides, també es dona una mala imatge del país als turistes.

A partir de les onze, a més, s’ha començat a complicar el trànsit d’entrada al país des de Catalunya. Hi ha cues per travessar la frontera del riu Runer i força intensitat en certs trams de l’N-145.

Comentaris (16)

Trending