La construcció de la rotonda a la Borda Sabaté fa un pas més amb la redacció del projecte definitiu

Es dona resposta a la licitació que va endegar-se el 15 de juliol a través d’un concurs nacional i al que s’han presentat quatre empreses

La rotonda es construirà molt a prop de l'antic Punt de Trobada.
La rotonda es construirà molt a prop de l'antic Punt de Trobada. Altaveu

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, l’adjudicació del plec de bases per a la redacció del projecte definitiu de protecció, així com la direcció facultativa, d’un nou enllaç a la CG-1, a l’alçada de la borda Sabaté, molt a prop del centre comercial Punt de Trobada.

 

Així es dona resposta a la licitació que va endegar-se el 15 de juliol a través d’un concurs nacional i al que s’han presentat quatre empreses. Finalment, l’adjudicatària dels treballs de creació d’aquesta nova rotonda serà l’enginyeria Suport EC, Sau. L’empresa té ara un termini de set mesos per redactar el plec de base dels treballs que es volen fer a la zona.

La construcció de la rotonda era una demana recurrent del centre comercial i dels seus clients ja que obligava als que anaven en sentit Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella a anar fins a la rotonda de la depuradora, a tocar pràcticament de la duana.  L’entesa, entre el Govern, el comú de Sant Julià de Lòria i la propietat d'un terreny, que establia que aquesta última part cedia de manera gratuïta i de perpetuïtat a l’Executiu la parcel·la on s’ubicarà la futura rotonda. 

Des del Govern es considera que la rotonda és un element necessari perquè la distància entre la rotonda del centre comercial River i la de la depuradora és d'1,8 quilòmetres i que l'objectiu és facilitar la mobilitat. La seva construcció coincideix amb el canvi de llogaters al centre comercial Punt de Trobada.

 

Comentaris (5)

Trending