Caos de trànsit per l’avaria d’un cotxe al túnel del Pont Pla

La infraestructura ha estat tallada uns tres quarts d’hora durant els quals les cues s’han estès al carrer de la Unió i les avingudes Tarragona, Consell d’Europa i Nacions Unides

Comentaris

Vehicles retinguts a la rotonda de la Dama de Gel i al carrer de la Unió.
Vehicles retinguts a la rotonda de la Dama de Gel i al carrer de la Unió. P.C.

Migdia de mobilitat complicada als entorns del túnel del Pont Pla. L’avaria d’un vehicle al seu interior ha obligat a tallar-hi l’accés. I això està generant importants retencions a les vies properes a la infraestructura, especialment al carrer de la Unió i, de retruc, a l’avinguda Tarragona i la carretera de l’Obac.

Faltaven pocs minuts per dos quarts de dues de la tarda quan s’ha detectat la incidència. El cotxe havia fet pana a l’interior del túnel i, com mana el protocol establert en aquestes situacions, s’ha procedit al seu tancament fins que es pugui resoldre el problema. Conseqüència, el trànsit s’ha complicat de forma important a tots els entorns.

La grua evitant l'accés al túnel.
La grua evitant l'accés al túnel.

El de la Unió és el carrer més afectat per les cues, fet que també ha complicat el trànsit a la zona de la rotonda del quilòmetre zero, ja que els cotxes que volien anar cap a les Valls del Nord han estat desviats en direcció al túnel de les Dos Valires. També s’ha vist acumulació de trànsit a l’avinguda Consell d’Europa i a Nacions Unides.

WhatsApp Image 2021 11 17 at 14.12.28
Cotxes atrapats a les retencions.

Passats uns minuts d’un quart de tres, Mobilitat ha informat que ja s’ha pogut solucionar la incidència. Per tant, el Pont Pla torna a estar obert. S’espera que la situació es vagi normalitzant en pocs minuts.

Comentaris (2)

Trending