La campanya de seguretat sobre motocicletes i ciclomotors acaba amb una vintena de multes

El principal motiu de les sancions, després de 353 controls, és que els vehicles no tenien la targeta de l’ITV en regla, seguit del no respecte a la senyalització horitzontal

Dos agents en un dels controls.
Dos agents en un dels controls. CPA

Entre el 6 i el 17 de juny, la policia ha dut a terme una campanya de controls específicament centrada en la seguretat de les motocicletes. En aquests dies, els agents del cos han efectuat un total de 353 intervencions. D’aquests, en vint casos s’han acabat imposant alguna sanció per l’incompliment de la normativa.

L’objectiu de la campanya era verificar les condicions administratives i tècniques dels vehicles i, especialment, que els seus conductors no fossin responsables d’imprudències o infraccions en la conducció. Dels 353 controls efectuats al llarg de la iniciativa, s’han derivat fins a vint sancions. En la seva majoria, aquestes estaven vinculades a la vigència de la targeta de la Inspecció Tècnica de Vehicles.

En segon lloc, també s’han imposat multes per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada o per avançar tot i que hi hagi línia contínua. També s’ha sancionat per conduir amb permisos d’una altra categoria, tenir el carnet caducat o conduir amb un d’estranger amb més d’un any de residència, no circular amb el tub d’escapament en condicions, no poder mostrar el comprovant de l’assegurança i no portar guants.

La campanya, doncs, s’ha acabat. Tot i això, des del cos d’ordre es fa una crida a la prudència dels conductors i, també, avisa que seguirà sent especialment vigilant. I és que s’alerta que l’estiu és una època de l’any durant la qual augmenten els accidents de circulació amb implicació d’aquest tipus de vehicles.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending