Afectacions de trànsit durant el cap de setmana per esdeveniments esportius

Mobilitat ha alertat de diversos talls a les carreteres entre dissabte i diumenge, principalment a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Una imatge de les parròquies centrals.
Una imatge de les parròquies centrals.

Al llarg del cap de setmana hi haurà diverses afectacions de trànsit a causa dels esdeveniments esportius que estan prevists. El departament de Mobilitat ha alertat, a través de les xarxes socials, de talls que hi haurà a diferents carreteres entre dissabte i diumenge, principalment a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

El dissabte, 24 de setembre, amb motiu de la Triatló popular d’Andorra el carril central de la CG1, des de la rotonda de La Comella fins rotonda de La Margineda, romandrà tancat amb aspes de 10:00h a 11:00 h. Els agents de circulació s’ubicaran a les rotondes per regular el trànsit.

Entre dissabte i diumenge, a més, i a causa de l’Olympus Race, no es preveu el tancament de cap carrera o carretera, però si una alta afluència de vehicles i vianants al centre vila d’Escaldes-Engordany. Planifiqueu els vostres desplaçaments i circuleu amb precaució.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending