Afectacions de trànsit a la CG2 per la festivitat de Meritxell

Els carrils lents entre Torrent Pregó i el pont sobre el riu Valira d’Orient quedaran tallats de les 6 del matí fins a les 6 de la tarda i l’accés al santuari s’haurà de fer a peu

Vista de la rotonda de Meritxell
Vista de la rotonda de Meritxell Mobilitat

El departament de Mobilitat ha avisat de diverses afectacions de trànsit que patiran algunes carreteres del país a causa de diferents esdeveniments que tindran lloc aquesta setmana. La celebració del Dia de Meritxell comportarà talls en algun tram de la CG2 i l’accés al santuari s’haurà de fer a peu.

Segons s’ha informat des de Mobilitat, entre les 06 hores i les 18 hores del proper divendres dia 8 de setembre els carrils lents (en sentit nord i sud) de la CG2 entre Torrent Pregó i el pont sobre el riu Valira d’Orient, a Meritxell, quedaran tallats. D’aquesta manera es podran habilitar espais perquè els vehicles d’aquelles persones que vulguin acudir a la celebració al santuari, puguin aparcar a la carretera.

I és que justament, també es tallarà al trànsit la CS-230 que dona accés al poble i al santuari de Meritxell en el mateix horari. Des de l’àrea de Mobilitat es recomana arribar amb temps i tenir precaució a l’hora de desplaçar-se per la zona perquè els dos carrils centrals de la CG-2 quedaran oberts al trànsit.

Finalment, l’endemà, 9 de setembre, i com ja és habitual cada vegada que l’FC Andorra juga a l’Estadi Nacional, es tancarà el carril lent en sentit sud de la CG1 entre la rotonda de la Comella i el pont de l’Estadi Nacional.

Comentaris

Trending