Augmenta amb comptagotes el nombre de refugiats que es traslladaran al Principat

(DES DE DINS DEL COMBOI) A menys de 1.000km per arribar a Lublin i amb 29 hores des de l'inici de la missió

Segona jornada de missió humanitària de Creu Roja

A mesura que s'aproxima el comboi a Ucraïna augmenta lleugerament el nombre de refugiats que viatjaran a Andorra. Ja són tretze les persones desplaçades pel conflicte bèl·lic que es traslladaran al Principat amb l'expedició de Creu Roja andorrana. Deu refugiats s'establiran al Principat, i la resta, tres persones, s'instal·laran a Berga, on tenen familiars. Tanmateix, un nucli familiar de refugiats format per tres membres no podrà desplaçar-se a Andorra perquè ha donat positiu per Covid-19.  

La majoria de desplaçats que viatjaran amb el comboi ja es troben en territori polonès a excepció d'una persona que ha agafat un autobús aquest dissabte al matí des de la ciutat ucraïnesa de Lviv per fugir de la zona bèl·lica i arribar a territori polonès, concretament a Lublin. 

Més a prop del destí. El comboi d'ajuda humanitària segueix en ruta, i ja ha realitzat més de la meitat del trajecte. Després 24 hores de l'inici de la missió, els vehicles s'han aturat poc més d'una hora aquesta matinada per descansar i afrontar una nova jornada a la carretera. Es preveu arribar aquesta mateixa nit a la ciutat polonesa de Lublin. L'entrega del material d'ajuda humanitària serà dilluns al matí. Pel que diumenge es destinarà a donar un cop de mà al centre d'acollida de refugiats de la ciutat. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending