Més de mig miler de persones segueixen en línia una formació sobre les noves mesures econòmiques

Col·laboradors de la Cambra de Comerç que alhora han assessorat el Govern en les lleis òmnibus exposen algunes de les claus dels nous mecanismes laborals i prestacions

-
-
Més de mig miler de comerciants, autònoms i empresaris afiliats a la Cambra de Comerç han assistit aquest matí a una sessió de formació sobre les noves mesures econòmiques que s’estan dissenyant des de l’administració, essencialment a través, per ara, de les dues lleis òmnibus. La formació, telemàtica i en línia, ha evidenciat, d’una banda, un notable interès i neguit i, de l’altra, encara més desconeixement i molts dubtes.

La part principal de la formació l’ha dirigida l’economista i consultor Antoni Bisbal, que és un col·laborador habitual en els cursos que promou l’ens cameral i que, alhora, és un dels socis-fundadors d’una de les empreses de consultoria que està assessorant el Govern en tota la matèria. En el disseny de les mesures per mirar de frenar l’atzucac econòmic que es preveu que generi la crisi derivada del coronavirus.

Des de l’aplicació dels ERTO a les diferències que hi haurà a nivell salarial per als treballadors la reducció de la jornada a molts d’altres elements -com per exemple, qui es pot acollir i qui no a certes mesures establertes en les lleis- han estat alguns dels molts interrogants que han anat sorgint durant el treball telemàtic.

Comentaris

Trending