Més de dos milions d’euros en ajuts a l’habitatge de lloguer

El Govern modifica el sistema de gestió d’ajuts i els beneficiaris no hauran de presentar els rebuts de gener, febrer i març fins que no s’hagi superat la crisi del coronavirus

-
-

El Govern ha aprovat l’atorgament de més de dos milions d’euros en ajuts a l’habitatge de lloguer. Des de l’executiu, s’han aprovat més de mil sol·licituds, el 74% del tota de les presentades. La xifra suposa un increment en comparació als 1,95 entregats en la convocatòria del 2019.

En total, s’havien rebut 1.454 peticions i s’ha donat resposta positiva a 1.072, per un valor total de 2,01 milions d’euros. Per tant, hi ha més beneficiaris que l’any passat (1.057) i es repartirà major subvenció.

A banda, s’ha provat un sistema diferent en la gestió dels ajuts, que s’adapti a la situació excepcional provocada per la crisi del coronavirus. En concret, les persones que tinguin aprovada la sol·licitud no hauran de desplaçar-se als serveis de tràmits de Govern o dels comuns per presentar els rebuts corresponents als mesos de gener, febrer, març i  d’abril del 2020. 

 D’aquesta manera, es tindrà en compte la documentació relativa al lloguer aportada pels beneficiaris en el procés de la sol·licitud. És a dir, el pagament d’aquests rebuts es tramitarà d’ofici. Per tal que la persona o família pugui continuar percebent l’ajut, s’hauran de presentar els rebuts corresponents als mesos mencionats una vegada finalitzi la situació de crisi sanitària. 

Comentaris (4)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.