Saetde porta a tribunals la concessió del refugi de l’Illa després de renunciar-hi

La societat que gestiona les estacions d’esquí del Pas de la Casa i Grau Roig manté la seva estratègia d’atacar legalment totes les adjudicacions dels equipaments guardats de muntanya

Comentaris

Una imatge exterior del refugi de l'Illa.
Una imatge exterior del refugi de l'Illa. ARXIU

Saetde gestionava el refugi de l’Illa. En plena pandèmia i abans que s’acabés la concessió que tenia al seu favor, va renunciar-hi. De fet, va deixar de prestar el servei fins i tot abans que hi hagués successor. Ara, però, ha portat als tribunals l’adjudicació del servei en aquell refugi guardat en ple cor de la Vall del Madriu. La demanda ja ha estat admesa per la Batllia. De fet, és un tràmit.

D’aquesta manera, la societat que gestiona les estacions d’esquí del Pas de la Casa i de Grau Roig manté la pugna legal en relació amb les concessions relatives als refugis guardats del país. La seva pretensió era controlar-los tot i, d’alguna manera, poder oferir un producte nou al tomb de la gestió d’aquests equipaments públics. De moment, però, en lloc de guanyar concessions n’ha anat perdent.

Una imatge del refugi de l'Illa, tancat.

Relacionat

Saetde ‘ataca’ la concessió de la gestió del refugi de l’Illa exigint que s’anul·li el plec de bases

L’esclat de la crisi sanitària, per una banda, i el fet que els màxims responsables de Saetde entenen de diferentment manera el que des del ministeri de Medi Ambient consideren que ha de ser un refugi i el servei que s’hi ha de donar -i amb els preus que s’han d’oferir- ha suposat un xoc que, de moment, té com a conseqüència els recursos a les adjudicacions.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending