Nous cartells a la xarxa viària per donar més visibilitat a la vall del Madriu

Els panells es començaran a instal·lar aquest divendres i volen facilitar l’accés dels possibles visitants a l’espai natural, declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco

Comentaris

Un dels cartells.
Un dels cartells.

La comissió de gestió de la Vall del Madriu vol millorar la comunicació de l’espai als possibles visitants. Per això, a partir d’aquest divendres s’instal·laran diferents senyals a la xarxa viària del país. L’objectiu és obtenir una major visibilitat i una millora de l’accessibilitat a la zona.

Els senyals són fruit del treball coordinat amb el COEX. Hi haurà, per una banda, tres grans cartells informatius a les entrades del país. Per l’altra, 11 senyals orientatius més se situaran a punts d’accés habituals de la vall al llarg de la xarxa viària.

Des de la comissió s’ha apuntat que, fins ara, existien alguns panells, però aquests havien quedat obsolets i la informació que incloïen era incompleta. Ara, els nous inclouran el logotip de Patrimoni Mundial, que és una imatge mundialment reconeguda, i per la qual s’ha hagut de demanar autorització l’àrea de mobilitat del ministeri d’Ordenament Territorial.

L’objectiu d’aquesta actuació és obtenir major visibilitat i millorar l’accessibilitat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror als visitants del Principat. Els treballs d’instal·lació, que aniran al càrrec del COEX, començaran aquest divendres i es completaran al llarg de la setmana vinent.

Comentaris

Trending