La jornada ‘Món millor’ debatrà sobre el canvi climàtic i el turisme sostenible d’Andorra

L'organitza Ràdio Ser Principat d'Andorra i es farà el pròxim dia 30 al Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Comentaris

La directora de Ràdio Ser Principat d'Andorra, Marisol Fuentes; i el cònsol de Sant Julià, Josep Majoral abans de la presentació.
La directora de Ràdio Ser Principat d'Andorra, Marisol Fuentes; i el cònsol de Sant Julià, Josep Majoral abans de la presentació. B.N.

El Centre Cultural i de Congressos Lauredià, acollirà el pròxim dia 30 la jornada 'Portaveus d'un món millor', sobre el canvi climàtic i el turisme sostenible d'Andorra. L'acte està organitzat per Ràdio Ser Principat d'Andorra i comptarà amb nou ponències i dues taules rodones. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina obrirà la jornada i el cònsol major, Josep Majoral la tancarà.

Entre els ponents hi haurà l'expert en canvi climàtic, Fernando Valladares; el director d'Andorra Recerca + Innovació, Marc Pons; la gerent d'Epic Andorra, Eli Olivé; o el coordinador del Label Biosphere, Xavier Tomàs. Precisament, Sant Julià de Lòria ostenta des de fa un mes aquesta distinció, un fet que han destacat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i la directora de Ràdio Ser Principat d'Andorra, Marisol Fuentes.

En aquest sentit, Majoral ha afirmat que "és important perquè tenim un full de ruta clar” i ha afegit que "amb el label s’han de fer actes per conscienciar a la ciutadania en temes de medi ambient. Explicar i incidir en què la gent prengui consciència d’aquesta urgència és una obligació de les administracions”. La jornada serà de perfil tècnic però també divulgatiu, i, per tant, està oberta a tota la població.

 

Comentaris

Trending