Els estudiants, més implicats que mai amb la recollida de residus al medi natural

La nova edició de la campanya ‘Let’s clean up Europe!’ ha batut rècords de participació escolar, amb més de 1.400 alumnes

Els alumnes del Lycée Comte de Foix a la recollida al llac d'Engolasters.
Els alumnes del Lycée Comte de Foix a la recollida al llac d'Engolasters.

L’edició d’enguany de recollida de residus i neteja d’espais naturals, ‘Clean up Day’, ha comptat amb la participació de 1.478 alumnes de 16 centres educatius diferents del país. D’aquesta manera, s’ha assolit una xifra rècord respecte a altres anys. La iniciativa s’emmarca dins de la campanya europea ‘Let’s clean up Europe’ i és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

L’edició d’enguany s’ha celebrat al llarg de tota la setmana per facilitar la participació de les escoles. “És una activitat molt important perquè consciència els alumnes sobre la neteja dels boscos i l’entorn natural”, ha destacat la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó. D’altra banda, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha apuntat que “la sensibilització ecològica, si es treballa des de petits, tenim més garanties que sigui una pràctica interioritzada en la seva vida adulta i fer-ho directament al medi natural és segur una pràctica que recordaran”.

Avui, les dues ministres, juntament amb la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el director de màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, han acompanyat aquest matí als alumnes del Lycée Comte de Foix en l’acció de recollida que aquest dijous al matí han fet al voltant del llac d’Engolasters.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending