Denuncia per les deixalles escampades al berenador de Prats d’en Codina

Un usuari ha lamentat a Twitter “l’incivisme” d’altres persones que van deixar en molt mal estat la zona, a la vegada que explica que, amb els seus fills, van procedir a fer neteja

Restes de brossa a la gespa del berenador.
Restes de brossa a la gespa del berenador.

Anar a passar un dia a un berenador de muntanya, un dels molts que hi ha al Principat, pot ser una molt bona experiència. Aquesta era la idea d’un usuari de Twitter que, però, es va trobar una desagradable sorpresa quan va arribar al de Prats d’en Codina, a Ordino. La zona està plena de brutícia i amb deixades escampades per tot arreu per culpa de l’incivisme d’altres persones.

L’home, justament, ha volgut denunciar aquesta situació a través de la xarxa social. “No puc entendre com hi ha gent tan incívica”, lamenta en la seva piulada, acompanyada de diverses fotografies amb les quals es pot constatar l’estat en el qual es trobava el berenador quan va arribar.

I el temps verbal -trobava- és el correcte. Perquè abans de dinar, ell i els seus fills van voler donar una lliçó. Es van posar guants i van recollir tot. “Ho hem fet perquè s’entengui que hem de ser respectuosos amb la natura”, apunta.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending