El Clean Up Andorra treu del medi natural més de 150 quilos de deixalles

Un centenar de voluntaris han participat en la iniciativa que s'ha realitzat aquest dissabte i que no ha estat afectada per la pluja

Voluntaris recollint deixalles durant el Clean Up.
Voluntaris recollint deixalles durant el Clean Up. ANDORRA SOSTENIBLE

Un centenar de voluntaris han participat aquest dissabte en el Clean Up Andorra que ha recollit més de 150 quilos de deixalles dels boscos. La iniciativa no ha estat afectada per la pluja que ha començat a caure al migdia i que no ha estat present durant la recollida.

Les principals deixalles són plàstics, ferros, papers i materials de construcció. Un Clean Up és una iniciativa mundial i col·laborativa que pretén cridar l'atenció sobre les conseqüències de la presència de brossa en espais naturals. La iniciativa ha estat organitzada per Rastre Zero, CityXerpa, Andorra Sostenible i Carnet Jove Andorra i ha tingut lloc en set punts de recollida arreu del país.

Així, hi ha hagut punts de recollida de deixalles a les Pardines i el llac d'Engolasters, els cortals d'Encamp, els de Sispony, el coll d'Ordino, a la cota 1.600 de la Rabassa, al Pas de la Casa i al mirador d'Andorra la Vella. 

Comentaris (5)

Trending