Cinema, tallers i excursions per sensibilitzar que cal tenir cura del Medi Ambient

Amb motiu del dia mundial que vol conscienciar de la necessitat de preservar la natura, els comuns organitzen conjuntament una jornada amb activitats al Prat del Roure

La festa s'ha presentat aquest dimecres.
La festa s'ha presentat aquest dimecres.

Els set comuns han organitzat conjuntament la segona edició de la Festa del Medi Ambient, que servirà per commemorar el Dia Mundial. Tindrà lloc el dissabte al Prat del Roure. L’objectiu és intentar sensibilitzar de la importància de tenir cura de la natura. Entre altres, hi ha previstos tallers i jocs però també projeccions cinematogràfiques.

La jornada viurà el seu tret inicial a dos quarts d’onze i s’allargarà fins a la nit. Es clourà amb la projecció d’un dels films icònics en la denúncia dels riscos que pateix la terra: ‘Wall-E’, de la factoria Pixar. Al llarg del dia l’espai acollirà activitats dirigides a totes les franges d’edat. La intenció és “sensibilitzar, inspirar i fer reflexionar sobre la importància de tenir cura del medi ambient”.

Una de les novetats d’aquesta segona edició és que s’organitzaran dues sortides senderistes. La primera, més familiar, al circuit de les Bruixes. La segona, nocturna, al de les Fonts, per contemplar la posta de sol des del mirador. Als participants se’ls durà en autobús fins al punt d’inici de totes dues caminades. També es preveu una arrossada de germanor.

Etiquetes

Comentaris

Trending