Andorra Sostenible tanca el 2022 amb més de 20.000 usuaris

Suposa un increment del 26% respecte a l'any passat i es relaciona directament amb la consolidació com a referents de l’educació ambiental a les escoles

Infants participant en un acte d'Adnorra Sostenible
Infants participant en un acte d'Adnorra Sostenible

El punt de divulgació i conscienciació prop de la ciutadania les escoles i les empreses dels projectes que impulsa el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, ha aconseguit la xifra més alta assolida amb un increment del 26% respecte a l’any passat i es relaciona directament amb la consolidació com a referents de l’educació ambiental a les escoles i a l’augment en la producció i l’ús dels diversos recursos digitals.

Del total d’usuaris, el 89% (17.685) formen part del programa pedagògic, mentre que 1.454 usuaris equivalen a activitats que el centre dinamitza amb motiu dels dies mundials del calendari de sostenibilitat. El 3,8% són les consultes i sol·licituds de materials que es reben al centre. Els tallers amb educador a escoles continua sent la principal línia d’acció. Aquest any 2022 s’han fet 266 sessions arribant a un total de 6.044 usuaris. A les visites guiades a instal·lacions ambientals han acudit 314 usuaris. 1.582 alumnes han gaudit dels recursos educatius en préstec i 9.898 dels recursos educatius digitals disponibles al web.

Més enllà d’aquestes xifres, cal destacar que un cop assolida l’adhesió del 100% de les escoles públiques del país al Programa Escola Verda, l’any passat es va fer un pas més endavant amb l’aprovació de l’Estratègia Nacional d’Educació Ambiental per la sostenibilitat.

Comentaris

Trending